fbpx

Măsuri de siguranță la Untold. ISU va avea două spitale de campanie

Peste 600 de polițiști și 400 de jandarmi vor fi la ediția din acest an a festivalului Untold. De asemenea, ISU va avea două spitale de campanie în zona stadionului Cluj Arena.

Peste 600 de politiști din toate structurile Inspectoratului General al Poliției Române, 400 de jandarmi, dar și 125 de polițisti locali vor lucra pentru a asigura ordinea și siguranța în acest an la festivalul Untold. În plus, vor exista și 500 de agenți de securitate privați care vor activa in perimetrul evenimentului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj va avea două spitale de campanie, unul amplasat în zona stadionului Cluj Arena și unul de rezervă. De asemenea, toate camerele de gardă ale tuturor spitalelor din Cluj Napoca, dar și din județ vor fi deschise pentru sprijin medical, în caz de nevoie.

Ce este interzis și ce e permis în incinta festivalului

Potrivit organizatorilor, în perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, poșete, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.

Este permis accesul cu: medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. De asemenea este permis accesul cu borsete și steaguri susținute de bețe telescopice.

Restricții de circulație

S-a decis închiderea temporară a circulației pe următoarele străzi:

  • Aleea Stadiondin 30 iulie 2016, ora 01:00 până în 9 august 2016, ora 22:00;
  • George Coșbuc, de la str. Splaiul Independenței până la intersecția cu str. Cardinal Iuliu Hossu – din 2 august 2016 ora 01:00 până în data de 8 august 2016 ora 23:00;
  • Splaiul Independenței – de la podul Garibaldi până la intersecția cu pod Napoca – din data de 2 august 2016, ora 01:00, până în data de 8 august 2016, ora 23:30;
  • str. Splaiul Independenței, de la podul Garibaldi până la intersecția cu str. George Coșbuc, cu excepția CTP – în data de 9 august între orele 00:00-23:00;

conferinta untold 2016 la prefectura”Cu toții avem același interes, ca autorități ale statului, de a ne asigura că Legea este respectată, că evenimentele publice se desfășoară în bune condiții pentru cetățeni. În acest sens, Primăria Cluj-Napoca a luat o serie de măsuri, de la autorizarea desfășurării festivalului Untold cu restricțiile de circulație necesare, până la asigurarea transportului de noapte pe perioada festivalului. Am dispus suplimentarea măsurilor de ordine și siguranță publică, astfel că toate efectivele Poliției Locale să fie active pe perioada evenimentului și menținem o strânsă colaborare cu toate structurile statului cu atribuții în acest context.”, a declarat primarul Emil Boc.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina