fbpx

Magistrat din Cluj: “Nu mai stim cine e omul negru”

Dupa emisiunea de astazi de la Europa FM cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, judecatoarea Adina Lupea de la sectia penala a Curtii de Apel Cluj a scris pe Facebook:

“Si continuand in aceeasi nota optimista, aud azi la Europa FM (la domnul Moise Guran evident) o voce ce imi parea cunoscuta. Ciulesc urechile, ma frec la ele, da, era doamna procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi. Ca fiecare cu media lui, deh.

Asa, si aud ca e jale si la DNA (trebuie cred un sobor de preoti si acolo). Sunt presati ( nu stiu de cine,dar inteleg ca presiunile sunt enorme, mai ceva ca aburul la kukta) si ca se intampla lucruri “murdare” rau, cum ar fi plangeri formulate la Inspectia Judiciara de procurori din DNA impotriva doamnei sefe, care procurori nu isi mai recunosc semnatura, zic ca nu le apartine si este sesizat PIICCJ pe fals. Mailuri trimise catre diferite persoane in numele doamnei Kovesi care nu ii apartin acesteia si iar e sesizat PICCJ (aici mi se pare ca trebuia sesizat totusi DIICOT, sa nu aglomeram Generala chiar asa).

Retin in tot contextul ca suntem un sistem presat, de presati. sub presiune, de nu mai stim cine pe cine preseaza, cu mai mare forta si mai sporita eficacitate. Incep sa imi zic in gand ” Clar, nu mai stim cine e omul negru..”

Pana ma trezeste la realitate, doamna Kovesi, care incheie spunand ca domnia sa e vesnic optimista. Inteleg ca spera in mai multe falsuri?

Cu regret nemarginit ca nu ii pot impartasi optimismul, ma intorc la stiva de dosare si imi trece asa, prin minte sau pe langa ea, un gand: ” Mai sa fie, sa fiu sefa, ce instructiuni beton as da in fiecare fara sa fac vreunul” :D”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina