fbpx

Magia Egiptului antic la Balul Bobocilor de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj

Balul Bobocilor de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj va avea în acest an o tematică egipteană. Evenimentul este programat în 13 noiembrie, de la ora 19, în clubul Form Space. Biletele costă 20 de lei și se găsesc la sediul facultății. De asemenea, se vor vinde la intrarea în club.

”Cuvintele faraoni, piramide, zei sau nisip sunt asociate des cu Egiptul, însă poate nimeni până acum nu a simțit pe pielea lui ce înseamnă cu adevărat magia. In data de 13.11.2018, în FormSpace, are loc o “întâlnire” de neuitat între magie, unicitate și mister. Dacă ești curios/ă să faci parte din frumoasa poveste a egiptenilor te așteptăm la Balul Bobocilor din cadrul Universității “Dimitrie Cantemir” Facultatea de Drept.”, se arată în prezentarea evenimentului.

Mai jos puteți vedea cei 12 boboci care vor pariticpa la bal, prezentați într-o manieră originală.

Publicată de AJNEP Cluj-Napoca pe Miercuri, 7 Noiembrie 2018

Reprezentanții asociației studenților AJNEP vă cheamă la Balul Bobocilor: ”Haide și tu, marți 13.11.2018 club FormSpace, să faci parte din cea mai frumoasă poveste ce a avut loc în Egipt, alături de Genesis Dance, Voltaj academy și David and Six Martini Band. Biletele sunt disponibile la prețul de 20 de lei”, se arată pe pagina de Facebook a asociației.

Haide și tu, marți 13.11.2018 club FormSpace, să faci parte din cea mai frumoasă poveste ce a avut loc în Egipt, alături de Genesis Dance, Voltaj academy și David and the 6 Martini ‼️ Biletele sunt disponibile la prețul de 20 de lei

Publicată de AJNEP Cluj-Napoca pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina