Acasă » OPINII-ANALIZĂ » Lector universitar de la UBB: ”UNTOLD este un abuz urban, un mod de a face ilegalul legal”

Lector universitar de la UBB: ”UNTOLD este un abuz urban, un mod de a face ilegalul legal”

Lectorul universitar Claudiu Turcuș de la Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai a scris pe Facebook o opinie scurtă și cuprinzătoare despre festivalul Untold și municipalitatea clujeană.

”UNTOLD este un abuz urban, un mod de a face ilegalul legal. Traficul e ca în noiembrie la ore de vârf, transportul în comun deviat, spitalele & locuitorii din jurul parcului central sunt terorizati, muzica se aude puternic ORIUNDE în oraş.

De luni încolo, mărunțisul incasat de primaria Cluj de la cei care organizează tămbălăul asta nu va ajunge nici pentru renovarea parcului.

E revoltător cum o administratie e incapabilă să negocieze ferm cu niste ‘băieti destepti’ din show biz.

Ar trebui să fie scandal, să se iasă în stradă. Degeaba semnăm “fara penali in functii publice” dacă sustinem asemenea abuzări ‘legale’ ale spatiului public.

Acesta este un foarte grav & clasic caz de corupție. Adică o deturnare a bunurilor publice către interese private.”, a scris lectorul Claudiu Turcuș, în vârstă de 36 de ani.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina