fbpx
Acasă » PROMO » La ce facultăți mai sunt locuri bugetate libere pentru admiterea din septembrie 2018 la UBB Cluj

La ce facultăți mai sunt locuri bugetate libere pentru admiterea din septembrie 2018 la UBB Cluj

Dintre cele 21 de facultăți, la trei nu mai există niciun loc bugetat liber pentru admiterea din septembrie de la UBB Cluj. Acestea sunt: Drept, Business și Psihologie. Restul facultăților pun la bătaie locuri bugetate – unele doar un loc, altele 53 – la admiterea de toamnă. La Facultatea de Drept ma sunt locuri la forma de învățământ la distanță sau la cea cu frecvență, cu taxă, pentru maghiari.

Universitatea Babeș-Bolyai mai are, în total, 444 locuri bugetate la forma de învățământ cu frecvență din cele 4569 câte au fost aprobate pentru admiterea din acest an. Facultățile de Fizică, Educație Fizică și Sport, Teatru și Televiziune scot la concurs câte un loc bugetat la admiterea din septembrie.

Cele mai mult locuri bugetate mai sunt la facultățile de Istorie (53), Sociologie (53), Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (46). Situația completă cu locurile bugetate rămase libere pentru admiterea de toamnă de la Universitatea Babeș-Bolyai o puteți vedea mai jos:

Pentru cei care doresc să învețe la distanță, mai sunt locuri libere cu taxă la facultățile de Geografie, Drept, Istorie, Sociologie, Psihologie, Științe Economice, Studii Europene, Business și Științe Politice.

Înscrierile pentru admiterea de toamnă încep în 10 septembrie. Vedeți aici calendarul admiterii la fiecare facultate.

Calendarul admiterii la Facultatea de Drept:
10-12 septembrie 2018 înscrieri, între orele 9-12 – biroul 307, etaj 3, sediul facultății de pe strada Avram Iancu
13 septembrie 2018 proba scrisă
14 septembrie 2018 afişarea rezultatelor
15 septembrie 2018 depunerea contestaţiilor şi soluţionarea acestora
15 şi 18-19 septembrie 2018 confirmarea ocupării locului şi redistribuirea locurilor disponibilizate, între orele 9-12– biroul 307,etaj 3
20 septembrie 2018 afişarea rezultatelor finale

Număr de locuri scoase la concurs:

– Invăţământ la distanţă- 52 locuri, cu taxă
– Invăţământ cu frecvenţă, maghiari – 7 locuri, cu taxă

-Invăţământ cu frecvenţă, candidații absolvenți de licee situate în mediul rural -buget. Aceștia se vor putea înscrie pe locurile rămase disponibile la nivel de Universitate ( 73 de locuri disponibile pe toate universitatea)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina