fbpx

Klaus Iohannis l-a învins pe Ponta și la secțiile la care a fost arondat Penitenciarul Gherla

Dacă în primul tur, Ponta a câștigat la secțiile de votare la care a fost arondat Penitenciarului Gherla, în al doilea tur de scrutin Klaus Iohannis a întors rezultatul, cu o diferență mică.

Deținuții cu drept de vot de la Penitenciarul Gherla au votat în două urne mobile de la secțiile 227 și 228 de la Liceul Petru Maior din localitate. În total au fost 456 de voturi de la penitenciar. La prima secție, Victor Ponta a avut în total 597 de voturi, iar Klaus Iohannis 599, iar la a doua secție scorul a fost 550 la 642. Diferența dintre cei doi candidați la secțiile la care a fost arondat penitenciarul a fost de doar 94 de voturi în favoarea sibianului.

La primul tur, situația a fost cu totul alta, net în favoarea candidatului PSD. În 2 noiembrie, la ambele secții la care au ajuns voturile pușcăriașilor, premierul Victor Ponta a ieșit câștigător cu 440 de voturi, față de 303 Iohannis, la prima, respectiv 432 față de 305 la a doua secție.

Dar chiar dacă Iohannis a câștigat în al doilea tur secțiile, voturile provenite din Penitenciar nu l-au ajutat aproape deloc. Citiți aici ce scor a făcut Ponta la pușcărie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina