fbpx
Acasă » DIVERSE » Judecătorii CEDO care au conferențiat la Cluj spun că au plecat cu ”impresii de neuitat”. Au fost și la TIFF

Judecătorii CEDO care au conferențiat la Cluj spun că au plecat cu ”impresii de neuitat”. Au fost și la TIFF

Cei șase judecători de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, care au vorbit la conferința ”Dreptul la viață privată” din 30 mai, au trimis o scrisoare decanului Baroului Cluj, în care spun că s-au întors la Strasbourg ”cu cele mai bune amintiri și impresii de neuitat”. Aceștia au fost impresionați în mod special de Salina Turda și s-au arătat încântați că au fost și la TIFF.

Judecătorii Iulia Moțoc, Georges Ravarani, Paul Lemmens, Jolien Schukking, Carlo Ranzoni și Peter Paczolay de la CEDO au semnat o scrisoare adresată decanului Baroului Cluj, Flavia Maier:

”Permiteți-ne să vă mulțumim cu căldură și să vă felicităm pe dumneavoastră și pe echipa dvs. pentru organizarea Conferinței de la Cluj, din 30 mai 2019, cu privire la diverse aspecte ale vieții private protejate de Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Mulțumirile noastre se adresează membrilor echipei de organizare, datorită cărora conferința s-a desfășurat fără probleme, precum și avocaților care au participat la conferință într-un număr impresionant și care au manifestat un mare interes față de prezentări. De asemenea, suntem recunoscători pentru că am putut participa vineri seara la cina de gală, un eveniment plin de bucurie.

Mai mult, dorim să reiterăm cât de impresionați am fost de ospitalitatea caldă și prietenia autentică a dvs. și a celorlalte gazde. V-am simțit preocuparea pentru bunăstarea noastră, mult dincolo de ceea ce ar fi fost politicos. Programul extrem de bogat ne-a permis să vedem frumusețile orașului Cluj și ale zonei rurale, în special Salina Turda, să ne bucurăm de mâncărurile românești delicioase și chiar să participăm la un eveniment în cadrul TIFF.

Ne-am întors la Strasbourg cu cele mai bune amintiri și impresii de neuitat. Vă mulțumim din nou pentru tot ce ați făcut pentru a transforma șederea noastră într-o experiență minunată!

Va fi o plăcere dacă, în viitorul apropiat, am putea să vă primim pe dvs. și pe alți membri ai Baroului din Cluj la Strasbourg, pentru a aprofunda experiența noastră comună în domeniul drepturilor omului.”, se arată în scrisoare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns