fbpx

Judecătoria Cluj-Napoca a emis ordin de protecție pe 6 luni pentru tânăra înjunghiată în stradă

Judecătoria Cluj-Napoca a emis, astăzi, ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni în favoarea tinerei de 21 de ani înjunghiate în stradă, acum două zile, de concubin.

După incidentul de pe strada Scorțarilor din 11 noiembrie, când o tânără de 21 de ani a fost înjunghiată de concubin, în seara acelei zile, polițiștii de la Secția 2 de Poliție, care l-au și reținut pe agresor, au emis ordin de protecție provizoriu. ” A doua zi, Poliția a cerut la Judecătoria Cluj-Napoca ordin de protecție, așa este procedura”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Andrada Vișan.

Instanța civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca a admis cererea de emitere a ordinului de protecție și a emis unul pentru o perioadă de 6 luni, având în vedere gravitatea faptei de violență în familie.

Amintim că Florin Daniel Czanca, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ieri, la Tribunalul Cluj, fiind acuzat de tentativă de omor. Momentul agresiunii a fost filmat de către un locatar dintr-un bloc de pe strada Scorțarilor, iar în imagini se vede cum tânărul dă de mai multe ori cu cuțitul, de față cu copiii care urlau.

Agresorul arestat (captură video ziarulclujean.ro)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns