fbpx

Judecătoarea care a urlat în sală a fost scoasă din dosar!

Un alt complet a admis cererea de recuzarea a judecătoarei de la Curtea de Apel București care a urlat în sala de judecată.

Solutia pe scurt: ”În temeul art.68 C. proc. pen. rap. la art.64 alin.1 lit.f C. proc. pen. admite cererea de recuzare a judecătorului Guluţanu Adina-Nadia. Fără cale de atac.. Pronunţată astăzi, 18 noiembrie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei.

Judecatoarea Alina Nadia Gulutanu a fost surprinsa la sedinta de judecata de miercuri, 16 noiembrie 2022, de la Sectia I penala a CAB, in timp ce zbiera la cei aflati in sala.

Asa cum se poate auzi din inregistrarea pe care o publicam mai jos, Alina Nadia Gulutanu si-a iesit din fire in timpul discutiilor pe care le purta cu avocatii dintr-o cauza pe care o are in solutionare.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!