fbpx

Jud. Adriana Stoicescu: “Infectia care cuprinde societatea romaneasca, fara putinta de tratament si cu efecte de cangrena, este nesimtirea“

Judecatoarea Adriana Stoicescu, presedintele Tribunalului Timiș, a luat pozitie dupa ce europarlamentarul Rares Bogdan a facut-o “nenorocita” si “mizerabila” pe Renate Weber, Avocatul poporului.

“Infectia care cuprinde societatea romaneasca, fara putinta de tratament si cu efecte de cangrena, este nesimtirea.

De la sluga ajunsa vataf la lichelele care se cred domni pentru ca si-au tras o diploma si o masina cu staif, nesimtirea pare a fi singura cale de a ajunge “sus” in Romania de azi.
Pentru ca nesimtirea merge mana in mana cu prostia, iar prostul nu e prost destul daca nu e si fudul, in orice parte te uiti dai peste pseudo intelectuali, ajunsi peste noapte in postura de decidenti ai destinelor oamenilor.

Specialisti incontestabili ai pupatului de dosuri, cei care ne dau lectii de viata si deontologie, lectii de trait si respirat, sunt probabil prima generatie incaltata a familiei, dar care azi ne prezinta un pedigree coafat si cosmetizat, pentru a impresiona prostimea doritoare de stapani parfumati.

Avem o placere maladiva de a ne uita in gurile stirbe ale unor indivizi care nu nici statura intelectuala nici morala, singurele lor argumente fiind urletele si proaste crestere, lipsa totala de educatie si bun simt.

Doamna Renate Weber este aparata de propriile calitati.  De moralitate si profesionalism.

Cand ai alaturi oameni ca Liviu Dascalescu sau Corin Danescu, ultimii lorzi adevarati ai vechiului Bucuresti, nu te poti impiedica de ratonii care se tarasc printre picioarele tale, incercand zadarnic sa iti murdareasca drumul.

Un imens respect, o calda imbratisare si salutari din Timisoara, Doamna Renate Weber!”, a scris Stoicescu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns