fbpx
fotografie cu titlu exemplificativ

Jaf ca-n filme într-un magazin din Cluj. Doi hoți au ascuns produse sub haine și au lovit paznicii la ieșire

Un jaf ca-n filme avut loc, ieri, într-un magazin din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Doi hoți au ascuns produse sub haine și au lovit agenții de pază la ieșire, ca să poată fugi. La scurt timp, au fost prinși de polițiști.

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 15:30, poliţia Cluj a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un magazin şi s-au îmbrâncit cu agenţii de pază pentru a scăpa.

”Din cercetări a reieşit că, la data menţionată, în jurul orei 14:50, doi bărbaţi, care se aflau în incinta unui magazin de pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, au luat mai multe bunuri de pe rafturi pe care le-au ascuns sub îmbrăcăminte.

Aceştia au trecut de casa de marcat, fără a avea intenţia de a plăti contravaloarea produselor, iar pentru a-şi asigura scăparea au îmbrâncit şi lovit cu picioarele doi agenţi de pază ai magazinului, care au încercat să-i oprească la ieşire.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp să identifice doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, din Floreşti, bănuiţi de sustragerea bunurilor. Unul dintre aceştia se afla sub măsura controlului judiciar pentru comiterea unor fapte de furt”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Prejudiciul, în valoare de circa 100 de lei, a fost recuperat.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina