fbpx

Jaf atipic într-un magazin din Cluj-Napoca VIDEO

Un magazin alimentar de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca a fost jefuit, duminic, 10 ianuarie. Au dispărut circa 4.000 de lei. Ineditul situaţiei constă în faptul că tâlharul se ascunsese, de minute bune, în toaleta unităţii, fiind surprins de vânzătoarea care a închis, la un moment dat, magazinul, ca să meargă la toaletă. Cei doi au ieșit împreună din toaletă, iar femeia l-a lăsat să plece. Apoi a văzut că dispăruseră banii dintr-un loc secret din spatele magazinului.

Vânzătoarea a povetit pentru bzc.ro:  „Totul s-a petrecut la o oră – pot spune – de vârf, 13.30, deoarece vedeam cum oamenii se întorceau de la biserica din vecini şi era încă forfotă pe stradă. La un moment dat, după ce şi ultimul cumpărător ieşise, am închis uşa cu cheia, ca să mă duc la toaletă. Însă, când am dat să intru în toaletă am constatat cineva, aflat acolo, ţine uşa cu străşnicie. Am dus o adevărată luptă să o deschid  – m-am ales şi cu julituri serioase la mână – şi, într-un târziu, m-am trezit faţă-n faţă cu un tânăr, care părea la fel de speriat ca şi mine… Mi-a zis, cu glas tenebros, că dacă vreau să nu păţesc nimic, să-i deschid uşa ca să plece, fiindcă nu-mi luase decât banii personali, vreo 80 de lei, şi că, în rest, nu se atinsese de încasări”

L-am condus la uşă, dându-i drumul, iar el mi-a înapoiat banii personali, dispărând rapid în pasajul de lângă podul feroviar din apropiere. Dar, din păcate, n-am ştiut un lucru: hoţul furase încasările de sâmbătă şi banii de schimb – puţin sub 4.000 de lei – aflaţi în spatele magazinului, într-un loc secret, pe care-l ştiam doar cei ai casei, semn că omul filase de ceva vreme situaţia ori a lucrat la pont!”

IPJ Cluj a precizat pentru Clujust.ro: ”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmare unui eveniment înregistrat în cursul zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, în Cluj-Napoca. În fapt, o persoană ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 4.000 de lei, iar pentru a-si asigura scăparea, ar fi îmbrâncit un angajat. Sunt desfășurate activități în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului.”

Imagini cu hoțul și vânzătoarea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina