fbpx

Între probele DNA împotriva lui Robert Roșu este și declarația unui alt avocat cunoscut

La capitolul probe în ce privește acuzațiile aduse avocatului condamnat Robert Roșu din dosarul ”Ferma Băneasa”, în concluziile DNA depuse la ÎCCJ, este menționată și declarația avocatului Veronel Rădulescu, cel care printre clienți o are pe Elena Udrea.

”Declarația martorului Rădulescu Veronel din care rezultă că la întâlnirea la care a participat la sediul SCA TZA se afla și inculpatul Roșu Robert Mihăiță și a participat la discuții. De altfel acesta a fost cel care a desoperit plângerea penală formulată de avocatul Rădulescu Veronel împotriva grupului căutând în mapa acestuia cât timp martorul se afla la toaletă”, se arată la ”probe” în concluziile depuse de procurorul DNA Raluca Mirică înainte de pronunțarea deciziei de către Înalta Curte.

În documentul făcut public recent pe Facebook, se vorbește de trafic de influență prin promisiuni făcute lui Al României Paul Philippe privind retrocedările. De asemenea, scrie că avocatul Rădulescu ar fi fost otrăvit.

”Promisiunile făcute se perpetuează pe parcursul anilor 2012-2013, în scenă perindânsu-se ca avocați pentru Al României Paul Philippe martorii: Rădulescu Veronel, care formulează și o plângere penală dar nu o deține, Togan Liviu și Mircea Andrei. Primul avocat, Rădulescu Veronel, este amenințat în cadrul unei întâlniri de la sediul SCA TZA, spunându-i-se să nu mai calce pe acolo, conform propriei declarații, iar ulterior este otrăvit și ”dispărut” așa cum arată martora A României Lia.”, se arată în concluziile DNA.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina