Radu Spânu

INTERCEPTARE DNA. Arhitect CJ Cluj: ”acum nu se mai poate ilegal”

Într-o interceptare din dosarul lui Uioreanu, fostul arhitect sef al judetului Sanda Oltean susține că foștii arhitecți ai CJ Cluj, Radu Spânu și Serena Floca făceau ilegalități.

ZiardeCluj.ro publică fotocopiile unei discuții telefonice între arhitectul șef al județului Claudiu Salanță și fostul arhitect șef Sanda Oltean, aflată în concediu maternal. Discuția a avu loc în in 19 aprilie 2014 după controlul din 4 aprilie de la aeroport, când arhitectul Salanță a sezizat că s-a construit fără autorizație platforma de parcare avioane Apron 4.

 

sanda-oltean

 

Oltean Sanda:  Faptul ca tu actionezi corect si respecti legea nu ti se poate intampla absolut nimica.

 

 

arhitect salanta

 

Salanță Claudiu: Eu nu inteleg, nu inteleg, nu inteleg nu a nu-mi fac griji de aia.. Nu inteleg un amanunt. Din moment ce asta este singura formula legala, ca asta e..

 

O.S: Da

S.C: Il amendezi si dai intrarea in legalitate. Ok, da cum, s-au dat niste amenzi, bun. Platesti amenzile, intri in legalitate, situatia ii rezolvata.

O.S: Măi Claudiu, trebe sa-ti spun! No, tu ai vazut, ai apucat sa vezi documentatii din, dinainte de mine? De Spânu sau de Serena?

S.C: Nu, nu

O.S: No, ce ilegalitati.

S.C: Da, dar am auzit in schimb.

O.S: No. N-are rost sa discutam no. Si acuma nu se mai poate ilegal.

S.C: Pai asa zic si eu

O.S: No

S.C: Si atunci deranjeaza, se pare ca…

O.S: Asta ii singura lor problema, ca nu se poate ilegal. Si o sa te hartuiasca, pana cand, deci teoretic, ar trebui sa cedezi, ca ziarele is ale lor, stai linistit.

S.C: Da mai, numai stii ca aicea este o mica problema. Ca eu, din fericire, acum noi nu ne cunoastem foarte bine. Da din nefericire pentru ei, eu in momentul in care se pune presiune asupra mea, din contră..

O.S: Păi bine faci

S.C: Eu ripostez

O.S: Foarte bine faci, eu te susțin

S.C: Că nu,n-am de ce, că știi cum îi, de ce..

O.S: Știu știu

Contactat de CLUJUST.ro, arhitectul șef al CJ Cluj, Claudiu Salanță, a  explicat că discuția este despre platforma Apron 4, iar ”problema lor” se referă la ”beneficiarul, investitorul si constructorul”.

Beneficiarul este Aeroportul International Avram Iancu Cluj, investitorul este Consiliul Judetean, iar constructorul este Napoca Constructii, firma lui Ioan Bene.

Comments

comentarii

În cea de-a doua zi de Electric Castle 2024, domeniul Banffy a vibrat în ritmuri afrobeat cu Rema.... Citește mai mult
Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. Cei doi care vorbesc sunt niste umbre ale predecesorilor pe care cu tupeu jegos isi permit sa i blameze! De fapt isi fac curaj ca au totusi o calitate:vezi doamne sunt foarte corecti! Totusi ei au dat autorizatie pentru construirea pistei in 2011 in conditiile in care nu erau expropiate terenurile!!!! Oare sunt corecti sau penali???

Lasă un răspuns