fbpx

Instanța l-a atenționat pe avocat să nu utilizeze expresia ”OK”

Un avocat fiscalist furnizează al doilea material pentru noua rubrică ”Umor calificat” de pe Clujust.ro. Un paragraf dintr-o hotărâre judecătorească care face toți banii, că tot e o speță referitoare la o taxă.

Avocatul a publicat captura foto pe contul său de Facebook, menționând: ”Exemplu de instanță vădit funciară, care nu acceptă să i se spuna OK in sală.”

Pe parcursul dezbaterilor, instanța a atras atenția reprez. reclamantului să nu mai întrerupă instanța în timp ce vorbește, să nu utilizeze expresia ”O.K.” și să nu ridice tonul, nereverențios, la instanță

Instanța va cita pârâta cu mențiunea de a își exprima punctul de vedere referitor la posibilitatea sesizării CJUE cu o trimitere preliminară, reclamantul având posibilitatea să depună note scrise privind aceasă chestiune, invocând argumente suplimentare.”, scrie în hotărârea despre care am aflat, după îndelungi săpături, că este de la Secția de contencios administrativ și fical de la Tribunalul Cluj.

captura hotarare cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina