fbpx

Instanța a decis internarea nevoluntară a bărbatului care a pus dispozitivul explozibil la mașina pompierului

Instanța Tribunalului Cluj a decis internarea nevoluntară a bărbatului care a pus dispozitivul artizanal explozibil la mașina unui pompier ce s-a ales cu răni la față.

Soluția pe scurt: ”Admite propunerea formulata de Parchetul de pe lânga Tribunalul Cluj.

În temeiul art.248 al.8 rap. la art.247 C.p.p., dispune internarea provizorie, nevoluntara, a suspectului B. R. A, cercetat pentru savârsirea infractiunii de tentativa la omor, prev. de art.32 rap. la art.188 C.p., într-o institutie specializata de asistenta medicala, pâna la însanatosire sau pâna la ameliorarea care înlatura starea de pericol ce a determinat luarea masurii.”

Hotărârea poate fi atacată cu contestatie în 5 zile de la pronuntare.

Pronuntata în sedinta camerei de consiliu din 25.06.2018.

Suspectul a mai fost internat la Psihiatrie în august 2017. Atunci, Judecătoria Cluj-Napoca decidea: Admite cererea formulata de petentul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj- Sectia de Psihiatrie I în contradictoriu cu intimatul B.R.A., internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj- Sectia de Psihiatrie I. Confirma decizia de internare medicala nevoluntara a intimatului B.R.A. luata în data de 07.08.2017 si mentinuta la data de 21.08.2017.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina