Acasă » ȘTIRI » Instanța a amânat audierea lui Ioan Bene din cauză că acesta a fost la dentist
Ioan Bene

Instanța a amânat audierea lui Ioan Bene din cauză că acesta a fost la dentist

Instanța Tribunalului Cluj a vrut să-l audieze astăzi pe omul de afaceri Ioan Bene în dosarul ”mită la CJ”, însă avocatul acestuia a cerut amânare pe motiv că clientul nu poate vorbi în urma unui implant dentar.

Judecătorul Alina Țopan s-a aprins un pic când a auzit de la avocatul Mihai Neamț că dorește amânarea audierii pe motiv că Bene nu poate vorbi, după ce cu câteva minute înainte magistratul îi făcuse observație omului de afaceri că râde în sala de judecată. ”Dar ce bine vă distrați mai devreme, să râdeți puteți.”, i-a spus judecătorul lui Bene.

Avocatul a depus act doveditor că acuzatul a fost la stomatolog, unde i s-a făcut implant și a fost anesteziat. Magistratul a replicat: ”Și eu mi-am făcut implant și m-am programat din timp. Știați că astăzi urmează să fiți audiat”. În timp ce avocatul știa că astăzi vor fi audiați Vasile Pogăcean și Horea Uioreanu, instanța a precizat că fostul președinte al Consiliului Județean va fi audiat ultimul în proces. Deși a precizat că nu-i plac astfel de lucruri, judecătorul a admis cererea și a dispus amânarea audierii lui Bene pentru termenul din 15 februarie.

Dar și stabilirea termenului a stârnit discuții aprinse în sală. Avocații lui Uioreanu, Tiberiu Ban și Smaranda Bara, au spus că au alte cauze în acea zi. Judecătorul nici nu a vrut să audă de așa ceva, precizând că este o cauză prioritară și că dacă nu se prezintă va lua măsuri. ”Nu pot fi în două locuri în același timp”, a spus avocata Bara. ”Nu mă interesează. Această cauză are prioritate față de o cauză de la Judecătoria Dej”, a replicat judecătorul.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați!