fbpx

Inspectoratul de Poliție Cluj face angajări. Vezi câte posturi sunt și unde te înscrii la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj face angajări din sursă externă. Doritorii se pot înscrie la concurs până la data de 8 aprilie, urmând să parcurgă mai multe etape de selecție.

La nivel naţional, s-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă în Poliţie. Persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost scoase la concurs 34 de funcţii prevăzute la posturi de poliţie comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum şi o funcţie pentru reîncadrare. Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi îndeplinesc condiţiile legale pentru a fi reîncadrate.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8 aprilie 2016, între orele 09.00-14.00, la punctul de relații cu publicul pentru recrutarea candidaților de la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca (str. Decebal, nr. 26, județul Cluj). Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la 15 aprilie 2016.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!