fbpx

Infractor de pe lista Most Wanted România, capturat la Cluj

Un interlop care avea de executat o pedeapsă de 12 ani de închisoare, de pe lista Most Wanted a Poliției Române, a fost capturat în Cluj-Napoca.

Poliția Română a anunțat că a pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat condamnat pentru tentativă la omor deosebit de grav. Oficiali din Poliția Română au confirmat, pentru EVZ.ro, că este vorba despre Asdrian Botez, zis „Țâță”, de 37 de ani, eliberat din arestul Poliției Capitalei, din greșeală, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2014.

Adrian Botez făcea parte dintr-o grupare de nouă persoane specializată în spargeri de locuințe și de sedii de firme. Aceștia se ascundeau în Cluj Napoca, în două locații distincte: la hotelul Onix și într-o casă luată cu chirie. Cele nouă persoane acționau doar în Spania, Italia și Franța iar după o vreme se întorceau în România, unde se ascundeau pentru o perioadă de timp, în diferite județe. După percheziții la cele două locații, cele nouă persoane au fost urcate în mai multe mașini de poliție și duse la București pentru continuarea cercetărilor.

Pe numele lui Adrian Botez fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pentru tentativă la omor deosebit de grav, de Înalta Curte de Casație și Justiție. ”Țâță” a fost acuzat că,pe data de 14 februarie.2011, împreună cu alte persoane, înarmați cu bâte și răngi, au atacat și lovit două persoane, în municipiul Bacău.

Mai multe detalii pe EVZ.ro.

Comments

comentarii

Între 15 și 18 ani, Erika Isac, artista care a scuturat societatea românească cu piesa „Macarena”, a dispărut din spațiul public: „Un copil de 15 ani nu poate lupta cu așa ceva, nu poate lupta cu nimic”... Citește mai mult
Care sunt banii „adevărați”, cei de hârtie sau cei de pe card? Eugen Rădulescu, director la Banca Națională, relatează o povestioară despre schimbarea mentalităților.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!