fbpx

Inculpata Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj

Elena Udrea, inculpată în cinci dosare penale, a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj, unde se înscrisese în 2016 la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, informeză Mediafax.

Fostul ministru Elena Udrea, ”campioană” la dosare penale, a fost exmatriculată deoarece nu s-a prezentat la niciun examen. Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat corespondentului Mediafax, că la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială toţi ceilalţi 16 foşti colegi ai Elenei Udrea continuă studiile.

“Doamna Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea”, a spus Stanciu.

Elena Udrea a participat în 7 octombrie 2016 la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universităţii “Babeş-Bolyai” UBB Cluj. Vezi mai jos ce spunea atunci.

Inculpata Elena Udrea a mers la primele cursuri la Facultatea de Teologie din Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns