fbpx

Inculpata Elena Udrea a mers la primele cursuri la Facultatea de Teologie din Cluj

Elena Udrea, inculpată în cinci dosare penale, a venit la primele cursurile de la masterul pe care îl urmează la Facultatea de Teologie din Cluj. ”Adevărul va ieși până la urmă la iveală”, a spus ea referitor la dosarele DNA în care este pusă sub acuzare.

“Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Nu vorbesc de judecata în faţa instanţelor de judecată, nici într-un caz nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greşelile cuiva. De aceea mă rog pentru toţi cei care sunt în dificultate. Astăzi este şi zi de vineri, zi de post, ar fi bine să ne găsim fiecare o persoană, un motiv pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuţi”, a spus Elena Udrea, între cursuri.

„Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, în cadrul masterului de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, e interesant mai ales pentru cei care nu au făcut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Mă bucur că am ales să vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am întâlnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universităţii. Nu este o zi complicată, este prima zi, vom mai avea cursuri până la ora 15. Mai avem Psihologia adolescentului. Pentru o primă zi este o introducere în psihologie, binevenită. ”, a mai spus Udrea.

Aceasta este înscrisă la un master de Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială, la Universitatea “Babeş –Bolyai”, cu intenţia de a înfiinţa un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei.

Elena Udrea se află în topul politicienilor cu dosare penale. Fosta candidată la prezidenţiale este implicată în nu mai puţin de cinci dosare deschise de către procurorii DNA. Udrea este urmărită penal în dosarul Microsoft şi trimisă deja în judecată în dosarul Gala Bute. Pe lângă cele două cazuri, Elena Udrea mai este cercetată pentru complicitate la abuz în serviciu într-un alt dosar în care procurorii vizează un credit BRD în valoare de peste 3 milioane de euro pe care fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului l-a obţinut în urmă cu mai mulţi ani. Un alt dosar pe numele Elenei Udrea este cel al mitei de la Bogdan Buzăianu. „Băiatul deştept” din energie i-ar fi dat 5 milioane de dolari mită pentru ca fostul ministru să îi faciliteze prelungirea unui contract cu Hidroelectrica.Udrea a fost acuzată recent de cinci infracţiuni de spălare de bani în dosarul privind campanie electorală pentru prezidențiale din 2009, în care este inculpată și Ioana Băsescu. Avocat de profesie, Udrea a spus că se simte persecutată de către procurori, sugerând ironic DNA să creeze o secţie specială doar pentru ea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina