clujust.ro

Înainte ca procurorul să decidă, ministrul Bode spune că Sterp va fi dus în fața instanței

Gafă a ministrului de interne Lucian Bode. Acesta a declarat în conferință de presă că cântărețul Culiță Sterp va fi dus în fața instanței, iar la acel moment acesta nici nu era încă la parchet, unde procurorul decide dacă face propunere de arestare către instanță sau ia direct măsura controlului judiciar.

”Astăzi, cetățeanul respectiv va fi dus în fața instanței și instanța va decide măsurile în continuare”, a declarat ministrul Bode (minutul 0,45)

Cântărețul vedetă pe Instagram și YouTube Culiță Sterp și-a petrecut noaptea după gratii, fiind reținut 24 de ore. Este acuzat de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală. Amintim că acesta era și băut, dar la analizele de sânge a ieșit o valoare de 0,71, adică sub 0,8 la care este infracțiune.

IGPR a dat comunicat ieri seară:

”Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).”, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!