fbpx
(foto arhiva)

Hoți de centrale din locuințe, așteptați de polițiști la ieșire și prinși după urmărire VIDEO

Trei hoți au fost prinși de polițiști la scurt timp după ce ieșiseră dintr-un bloc nou din Mănăștur. Aveau în mașină mai multe centrale termice.

Poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de furturi din locuinţe de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astfel, au stat la pândă pe strada Edgar Quinet din cartierul Mănăștur, unde aveau informații că se dă o spargere și i-au prins pe hoți la o stradă distanță.

Astfel, trei bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din Cluj-Napoca, au fost identificaţi și reținuți. Cei trei erau cu două mașini și au  intrat în locunțe în jurul orei 20:30. După câteva ore, cei în cauză au părăsit imobilul, însuşindu-şi mai multe centrale termice şi scule electrice, pe care le-au încărcat într-unul dintre autoturisme şi au plecat. Poliţiştii au pornit în urmărirea lor, fiind opriți și imobilizaţi pe strada Negoiu.

hoti locuinte centrale cu masina (1)În urma controlului autovehiculelor, au fost găsite opt centrale termice şi mai multe scule electrice, bunuri sustrase din imobil. Astfel, s-a reuşit recuperarea unui prejudiciu de circa 20.000 de lei.

În urma verificărilor, s-a stabilit că unul dintre şoferi nu deţinea permis de conducere. De asemenea, în sarcina acestuia s-au mai reţinut alte două fapte, respectiv un furt de bicicletă, comis în noaptea de 26/27 august 015, şi furtul unui autoturism din Italia, faptă care ar fi fost săvârşită la data de 08 august 2015. Autoturismul în cauză, în valoare de circa 10.000 de euro, a fost identificat de către poliţiştii de investigaţii criminale şi indisponibilizat.

În urma prezentării bărbaţilor în faţa judecătorului de drepturi și libertăți, faţă de doi dintre aceştia a fost dispusă măsura arestului preventiv, iar faţă de unul s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!