fbpx

Hoți de câini filmați în acțiune, iar poliția nu îi prinde VIDEO

Hoți cu mult tupeu la Cluj-Napoca. Trei tineri au furat un câine dintr-o curte din zona centrală a orașului la ora la care lumea merge la serviciu. Deși au fost filmați de două camere de supraveghere, poliția nu a reușit să-i prindă pe hoți nici la o lună de la incident. Proprietarii câinelui au pornit căutările pe cont propriu și au făcut afișe cu hoții. 

Trei tineri din Cluj-Napoca au furat un câine rasa Beagle dintr-o curte în timp ce zeci de oameni și mașini treceau pe lângă ei. Furtul a avut loc la ora 7.40 în dimineața zilei de 3 aprilie. Hoții au așteptat ca proprietarii câinelui să plece de acasă. Mai întâi o fară și un băiat au verificat casa, după care un alt tânăr s-a pus de șase. În acest timp, celălalt adolescent a sărit gardul și a luat câinele.
”La 8 fara un sfert am plecat noi la gradinita cu copilul. Se vad pe imagini trei doi baieti si o fata dau o tura si se uita pe geam sa vada daca am plecat”, a spus Aliana Ilias, proprietara cainelui.

Hoții însă nu au observat camerele de supraveghere de pe casă. Imaginile au ajuns și la poliție, însă de o lună ancheta stă pe loc. ”Am depus plangre la politie, am furnizat imaginile, am dat declaratii.. politia se pare ca lucrează.. nu stiu in ce masura se va solutiona”, a spus proprietara.

Păgubiții au pornit o anchetă proprie. ”Am facut afise pe care vrem sa le punem in oras. O sa mergem pe la licee sa vedem daca profesorii ii cunosc”, a precizat Alina Ilias.

Polițiștii nu au stat de vorbă nici cu o martoră care i-a văzut pe tineri cu câinele în brațe.  ”Era o fata cu doi baieti. Fata ducea cainele in brate. Am crezut ca este proprietara. Politia nu m-a inrebat nimic”, a spus o vecină.

Un pui din rasa Beagle se vinde cu cel puțin 200 de euro. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj ne-au transmis că ancheta este în desfășurare.

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. In loc sa dam vina pe Politie mai bine am electrifica gardurile si legaliza portul de arme letale.

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina