fbpx

Hoț de telefoane prins de două femei

Un tânăr bănuit care a furat un telefon mobil de pe o terasă din Cluj-Napoc a fost surprins şi imobilizat de către două femei.

La data de 08 august, în jurul orei 15.30, s-a solicitat intervenţia poliţiştilor pentru identificarea unui tânăr care ar fi sustras un telefon mobil în incinta unei terase din municipiul Cluj-Napoca.

Tânărul, în vârstă de 21 ani, din Chinteni, judeţul Cluj, a  fost reţinut fără să opună rezistenţă de către două femei din municipiul Cluj-Napoca, una dintre acestea fiind proprietara telefonului mobil în valoare de aproximativ 2.400 lei.

Poliţiştii au stabilit că telefonul s-ar fi aflat pe masă, în faţa proprietarului, iar persona bănuită ar fi încercat să distragă atenţia acesteia folosind un ziar.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană a transmis că mulţumeşte celor două persoane care au ajutat la prinderea bărbatului pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina