fbpx

Horea Uioreanu a fost liberat condiționat și nu mai are mustață. Vezi cum arată acum FOTO

Fostul președinte CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost liberat condiționat, ieri, 4 martie, din Penitenciarul Baia Mare.

Judecătoria Baia Mare a hotărât încă din 27 februarie liberarea, dar s-a așteptat termenul de trei zile în care DNA putea contesta hotărârea, ceea ce nu s-a întâmplat, astfel că fostul politician s-a întors în casa lui de la Cluj.

Hotărârea instanței sună în felul următor: ”In temeiul art. 587, alin. 1 Cod procedura penala, admite cererea de liberare conditionata formulata de condamnatul UIOREANU HOREA DORIN, detinut in Penitenciarul Baia Mare in executarea pedepsei de 5 ani si 10 luni inchisoare, aplicata prin Sentinta penala nr. 173/2016 a Tribunalului Cluj si, in consecinta:

Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 204/2016/2018, emis de Tribunalul Cluj si atrage atentia acestuia asupra dispozitiilor art. 104 din Codul penal. ”

Potrivit hotărârii, intervalul cuprins intre data liberarii conditionate si data implinirii duratei pedepsei (14 august 2022), constituie termen de supraveghere pentru condamnat, în care trebuie sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere:

a) sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Cluj, la datele fixate de acesta;

b) sa primeasca vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa;

c) sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile;

d) sa comunice schimbarea locului de munca;

e) sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta.

Masurile de supraveghere se executa din momentul acordarii liberarii, pe o perioada egala cu o treime din durata termenului de supraveghere, dar nu mai mult de 2 ani.

Fiul lui Uioreanu, Alexandru, absolvent de drept, a postat o fotografie cu tatăl său, în care se vede că acesta nu mai are mustață. ”Mă simt foarte bine acasă, mă bucur că pot fi din nou cu familia”, ne-a transmis Horea Uioreanu

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns