fbpx

Gest inexplicabil. Un tânăr executor judecătoresc s-a împușcat letal cu arma tatălui său, procuror

Petrică Niță, fiul procurorului Teodor Niță din Constanța, și-a luat viața cu arma tătălui său. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, de profesie executor judecătoresc, a intrat în apartamentul tatălui său, a spart cutia de arme, a luat un pistol și s-a întors la apartamentul său, unde locuia cu chirie.

Imediat ce a ajuns acasă, fiul procurorului s-a împușcat în cap. Vecinii său au auzit împușcătura și au sunat la 112. Echipajul medical a ajuns imediat la fața locului și i-au acordat primele îngrijiri medicale, l-au transportat intubat la spital, însă doctorii au fost nevoiți să declare decesul la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator.

„Poliţiştii Secţiei 3, dar şi criminalişti şi poliţişti de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul ISU Dobrogea al judeţului Constanţa, respectiv un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă”, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit antena3.ro, Petrică Niță i-a trimis un mesaj tatălui său pe telefon, în care i-a scris că se va omorî cu arma pe care i-a luat-o din caseta cu arme. Tatăl a primit mesajul și a venit cât a putut de repede. Însă a fost prea târziu.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani era căsătorit și urma să fie tată pentru a doua oară, soția lui fiind însărcinată. P

Comments

comentarii

O femeie angajată în Armată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că şi-a bătut crunt fetiţa în vârstă de doar două luni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns