fbpx

Culiță Sterp și logodnica lui își cer scuze de la șoferul mașinii lovite de cântăreț în Cluj

Logodnica lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a transmis pe TikTok un mesaj în care și-a cerut scuze în numele artistului pentru accidentul care s-a petrecut în urmă cu câteva zile.

„Vreau să ne cerem scuze publice, atât eu, cât și Culiță pentru cele întâmplate și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea situației ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet.”,  a scris aceasta.

Logodnica artistului i-a transmis scuze și persoanei implicate în coliziune, cât și familiei acestuia, precizând că manelistul ține legătura constant cu victima.

„Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât le este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție, Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste momente grele”, a spus iubita lui Culiță Sterp, citată de adevarul.ro

Culiță Sterp și-a distrus mașina într-un accident produs la Cluj, joi dimineață. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a fugit de la locul accidentului, fiind prins mai apoi de polițiști.

@daniela.iliescu

Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru ca amândoi sunt bine, sanatosi. 🙏🏼 și tuturor celor care ne sunteți alături, atât nouă cât și lui!

♬ original sound – Daniela Iliescu

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!