fbpx

Generatorul de la Clean Cluj a fost luat de trei belgience pentru un chef în natură

Întorsătură neașteaptă în cazul generatorului furat cu seninătate de trei tinere în luna mai din centrul Clujului. E vorba de trei studente din Belgia care au crezut că generatorul este abandonat și aveau nevoie de el pentru un chef în natură. Generatorul a fost recuperat, iar păgubiții și-au retras plângerile.

hoate generator2După ce Mădălin Potoroacă, unul dintre organizatorii acțiunii de curățenie în centru Clean Cluj, a publicat pe internet pozele cu trei tinere care cară cu seninătate generatorul folosit la acțiune din Piața Unirii, o persoană l-a contactat și i-a spus le-a văzut pe fete în zona căminelor de lângă Facultatea de Științe Economice. Organizatorul Clean Cluj a anuntat Poliția, iar un echipaj a mers in zonă si a găsit generatorul lângă căminul Economica de pe strada Alexandru Vaida Voievod.
Luate la întrebări de polițiști, tinerele au spus că sunt studente din Belgia venite prin programul Erasmus  la Cluj și că au văzut generatorul în Piața Unirii si au crezut ca e abandonat. Generatorul a stat 15 zile in stradă si nu l-a luat nimeni. Au mai spus că aveau un chef pe deal a doua zi, dar au renunțat la ideea de a-l căra până acolo când au văzut cât de greu este.
Polițiștii nu le-au întocmit dosar penal pentru că organizatorii evenimentului Clean Cluj și reprezentanții RADP, proprietara generatorului, și-au retras plângerile.
”Am realizat că a fost o prostie cauzată de diferențele culturale. Nu a fost intenție de furt căci dacă era, ar fi fost cel mai prost furt din istoria Clujului. Au mers pe jos cu generatorul din centru până lângă Iulius Mall”, a spus Mădălin Potoroacă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina