fbpx

Furturi din Auchan și Lidl

Patru femei au fost prinse, în flagrant, la furat, sâmbătă, două în hypermarketul Auchan Iris și alte două în supermarketul Lidl de pe bulevardul 21 Decembrie.

”La data de 20 septembrie, ora 13:05, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au prins, în flagrant, două femei care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial. În fapt, acestea au fost depistate în timp ce ar fi încercat să sustragă produse cosmetice şi articole vestimentare, în valoare de circa 350 de lei, dintr-un complex comercial situat pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat la conducerii Auchan Iris, de pe bulevanrdul Muncii. Cele două femei, de 38, respectiv de 16 ani, din Cluj-Napoca, sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută de Codul penal.

”În jurul orei 19:15, alte două femei au fost depistate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie, după ce ar fi sustras produse dintr-un supermarket. Cele două femei, de 23, respectiv de 27 de ani, ambele din judeţul Bihor, sunt cercetate pentru sustragerea mai multor produse cosmetice dintr-un supermarket situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Prejudiciul cauzat supermarketului Lidl de pe 21 Decembrie este de aproximativ 950 lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. mai exact, erau o tiganca si fiica-sa, careia ii preda lectii de ciordeala (parte a culturii tiganesti, bag sama!)

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina