fbpx

Funcționarii din Primăria Florești au găsit o cameră video ascunsă. Să fie oare supraveghere tehnică?

Funcționarii din Primăria Florești au găsit o cameră video ascunsă și au sesizat poliția. Să fie oare supraveghere tehnică în vreun dosar? Amintim că primarul și fostul primar sunt colegi de dosar penal pe rol.

Alertă în Primăria celei mai mari comune din țară după ce s-a găsit o cameră video ascunsă în tavan.

”La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea sediului profesional, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”, a transmis IPJ Cluj.

Primarul Horia Șulea și fostul primar Ioachim Vancea sunt colegi de dosar penal pe rol, cu condamnări în prima instanță. Sursele Clujust spune că acum ceva vreme era în lucru un alt dosar la parchet cu funcționari din Primărie.

UPDATE Camera era instalată în biroul directorului executiv Raluca Doja (foto jos)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns