fbpx

Fotografii în exclusivitate cu mașina arsă de șoferul care a fugit după ce a ucis o pensionară

Clujust a primit de la un cititor prin intermediul paginii de Facebook fotografii cu mașina arsă de șoferul care a fugit după ce a lovit moral o pensionară pe strada Gorneliu Coposu din Cluj-Napoca.

Potrivit celui care ne-a trimis fotografiile, mașina era ascunsă bine, în localitatea Popești, comuna Baciu, mai exact în pădure, dupa intrarea in sat pe partea stangă, după o stână. După cum se poate vedea mai jos, autoturismul a ars în totalitate, semn că șoferul era decis la acel moment să se ascundă de autorități.

Mulțumim cititorului, care dorește să rămână anonim, pentru încredere și apreciere.

Reluăm firul evenimentelor din 23 martie:

09.30 – O femeie în vârstă de 71 de ani este lovită în plin pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Șoferul merge mai departe ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

10.55 – Poliția anunță evenimentul și cere sprijinul populației pentru a-l prinde pe fugar, transmițând marca și modelul autoturismului.

16.20 – Reprezentanții Poliției anunță că a fost găsită mașina incendiată și că a fost identificat șoferul în persoana unui bărbat de 36 de ani din Baciu.

18.00 – Șoferul se predă la poliție și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina