fbpx

Fostă directoare de penitenciar, acum videochat-istă pe OnlyFans, bătută de fostul concubin

Fosta directoare a Penitenciarului Craiova-Pelendava, Oana Tașcău, care a ieșit cu scandal din sistem acum cațiva ani și prestează pe site-ul pentru adulți OnlyFans, susține că a fost bătută de fostul concubin și a depus plângere penală.

Fosta directoare a postat pe un site de socializare două fotografii în care și-a arătat rănile, pe care le-a însoțit de mesajul: „Când un bărbat devine violent, nu ii cauta scuze, nu îl ierta, pleacă. Nu o sa se schimbe, nu are nimic uman…..doar pleacă”.

”Nu m-a lovit actualul iubit, ci fostul concubin cu care am avut o relatie de 12 ani si caruia i-am daruit doi copii minunati, am certificat medico-legal, am depus plângere penala. Nu este prima oara când folosește forța, am obosit sa ii caut scuze și sa iert un om care se comporta ca un animal.”, a mai postat Oana Tașcău.

Potrivit Gandul.ro, în anul 2013, aceasta a fost demisă, după ce i s-a imputat faptul că depozitele închisorii au fost jefuite, în mod sistematic, de hoți, care ar fi reușit să fure, în total, nu mai puțin de 250 de tone de orz.

Directoarea ar fi încercat să mușamalizeze paguba, însă conducerea de atunci a ANP a decis s-o demită, mai ales că, pe lângă orz, hoții reușiseră să spargă până și magazinul din curtea instituției, care funționează în regim deschis și semideschis.

Oana Tașcău s-a înscris la concursul pentru funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, însă, conform unor surse, a fost declarată respinsă la testarea psihologică.

După ce a fost directoarea penitenciarului, aceasta a ajuns șefă de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, unde ar fi întreținut relații intime cu un deținut, potrivit Kanal D.

După ce s-a aflat de presupusa aventură cu deținutul, aceasta nu a fost pusă sub acuzare, dar s-a pensionat pe caz de boală. Apoi a făcut operații estetice, s-a apucat de sală și și-a deschis cont pe OnlyFans.

”Nu am întreținut relații sexuale cu domnul respectiv, ce a fost în suflet nu cred ca poate fi condamnat. Judecati-ma cu toții, sunt obișnuită sa fiu oaia neagra intr-o lume de sfinți. Și da, am curaj, iubesc și ma tem, dar doar de Dumnezeu.”, a postat recent fosta directoare.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!