Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Filiala Cluj a Asociației Magistraților din România a fost dizolvată!

Filiala Cluj a Asociației Magistraților din România a fost dizolvată!

Judecatoria Cluj a decis dizolvarea Asociatiei Magistratilor din Romania – Filiala Cluj, dupa ce mai multi magistrati, membri ai organizatiei neguvernamentale, si-au dat demisia in bloc, potrivit unor surse din magistratura, anunta ziare.com

”Admite cererea avand ca obiect dizolvarea Asociatiei Magistratilor din Romania – Filiala Cluj si in consecinta: In baza disp.art. 55 alin.1 lit. b si alin.2 al aceluiasi articol din OG 26/2000 din OG 26/2000, actualizata, ca urmare a imposibilitatii realizarii scopului pentru care asociatia a fost constituita, constata dizolvarea Asociatiei Magistratilor din Romania – Filiala Cluj, cu sediul in Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr. 9-11, ap. 1, judetul Cluj.

Numeste lichidator in cauza societatii Cabinetul Individual de Insolventa H H. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica azi, 31 mai 2018,” este minuta Judecatoriei Cluj.

Surse din magistratura au aratat pentru Ziare.com ca toti membrii AMR din Cluj au demisionat in semn de protest fata de actiunile AMR din ultimul an. „Este vorba de implicarea AMR in modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale in detrimentul magistratilor, in atacarea repetata a procurorilor si in sustinerea publica a unor puncte de vedere promovate de persoane cercetate penal”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina