Acasă » ȘTIRI » Executorul judecătoresc Stolnean a chemat poliția pentru a aplana conflictul pentru copil între doi foști soți VIDEO

Executorul judecătoresc Stolnean a chemat poliția pentru a aplana conflictul pentru copil între doi foști soți VIDEO

Cunoscutul executor judecătoresc Marius Stolnean a chemat, ieri, poliția pentru a aplana conflictul pentru copil între doi foști soți. La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, știut fiind faptul că femeie a depus anterior plângeri împotriva bărbatului.

Patru polițiști au vegheat aproape două ore la operațiunea de stabilire a domiciliului unui copil de 1 an și 3 luni la adresa mamei. Tatăl s-a împotrivit vehement, iar în procesul-verbal al executorului apare notat faptul că amenințat-o pe femeie cu moartea. De asemenea, la poliție erau cunoscute scandaluri anterioare dintre cei doi foști soți. Bărbatul ne-a spus că-i va face plângere unuia dintre agenți.

Executorul Marius Romeo Stolnean ne-a spus că în acest gen de cazuri se urmărește interesul superior al copilului și că, de obicei, la o vârstă fragedă, copilul este încredințat de instanțe mamei. Executorul a precizat că acesta a fost un caz special în care a fost nevoit să cheme poliția. Copilul nu a fost prezent la cabinetul executorului. Bărbatul susține că el a crescut copilul până acum și că mama nu-i oferă condiții bune, ceea ce le-a spus și angajatelor de la Direcția Copilului, la ieșirea din biroul executorului.

”Circul” de pe bulevardul Dorobanților s-a încheiat cu un sprint al polițiștilor către autospeciale și plecarea lor în grabă după cei doi foști soți.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns