fbpx

Examenul de primire în profesia de avocat din 20 septembrie 2020 se va desfășura la ROMEXPO

Examenul de primire în avocatură se va susține în pavilioanele B1/B2 ale Complexului expozițional ROMEXPO.

Examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. dar și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice este programat a se desfășura la  data de 20 septembrie 2020 la București, în pavilioanele B1/B2 ale Complexului expozițional ROMEXPO.

UNIUNEA NAȚIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA

COMISIA NAȚIONALĂ DE EXAMEN

C O M U N I C A T

Examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice este programat a se desfășura la  data de 20 septembrie 2020 la București, în pavilioanele B1/B2 ale Complexului expozițional ROMEXPO.

Detaliile privind ora de prezentare și condițiile de acces la examen, precum și instrucțiunile pentru candidați vor fi date publicității în cursul săptămânii viitoare.

COMISIA NAȚIONALĂ DE EXAMEN

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina