fbpx

Eleganță, momente haioase, dans și muzică de calitate la Balul Bobocilor de la Drept ”Cantemir” Cluj FOTO

Studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au ales Miss și Mister Boboc 2016 în cadrul un bal presărat cu eleganță, moment haioase, dans și muzică de calitate.

Balul Bobocilor de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj a avut loc, în 25 noiembrie, în restaurantul hotelului Univers T, o locație elegantă cu care bobocii și prezentantorii balului au fost în ton.

Probele pentru alegerea celor mai frumoși și talentați boboci au fost: prezentare, talent, dans, intrebări din cultură generală și cititul pe buze, o probă in care un participant asculta muzică si celalalt rostea un cuvant pe care cel care asculta muzica trebuia să-l recunoască. S-a râs bine la proba de talente, bobocii dând dovadă de veleități de actori de comedie, chiar și travestiți.

Unii au uimit la proba de dans cu mișcările lor.

În cele din urmă, au fost aleși Miss Boboc – Diana Alexandra Ursuți și Mister Boboc – Vlad Morozan. S-au mai acordat premii precum Miss Popularitate – Iulia Negrea, Miss Frumusețe – Cătălina Botezan, Mister Talent- Simion Trifan și Mister Popularitate – Claudiu Masca.

Atmosfera a fost intreținută de muzicienii din echipa Voltaj Academy Cluj. Profesorii, în frunte cu decanul Anca Georoceanu, s-au distrat cot la cot cu studenții.

Balul a fost organizat în parteneriat cu firma Bye Bye Stud, iar fotografiile au fost realizate de echipa lui Andrei Dragon.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina