fbpx

După Cristi Puiu, o avocată transmite mesaj anti-mască de la TIFF

După discursul viral al regizorului Cristi Puiu, in care critica purtarea măștii la film, o avocată din Baroul Cluj se intreabă de la Vlaha, unde a rulat un film la TIFF: “care este rațiunea pentru care trebuie să port masca in gradină?”

“Lansez o provocare. Imi poate spune si mie cineva care este #ratiunea pentru care trebuie sa port masca in gradina? Argumentul : asta este regula nu tine pentru mine. In ultimii 10 ani ca avocat am sustinut si sustin incontinuare respectarea regulilor mai ales cand ele au o logica. Insa acum care este ratiunea reguli? Transmiterea virusului?

Exista studii ca virusul se transmite prin aer la 5 metri distanță? Stie cineva concret cum se transmite? A studiat cineva cu cati mai multi bolnavi apar in zone in care nu se poartă masca comparativ cu zone in care se poartă? Ne elucideaza si pe noi dl. Arafat -care are alura unuia care detine adevarul absolut ? Sau continuam ca luam ca atare tot ce zic rapoartele comandate ale #OMS?

Ne trezim si noi un pic din starea asta generală de frica, panica, prostie si obediență nediscutata?”, a scris avocata Alexandra Boncaciu pe Facebook.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina