fbpx
Acasă » DIVERSE » După ce a fost achitat, Marțian a lansat un detergent bio minune, cu care speră să dea lovitura

După ce a fost achitat, Marțian a lansat un detergent bio minune, cu care speră să dea lovitura

După ce a fost achitat în dosarul ”numerele roșii”, omul de afaceri clujean Adrian Marțian l-a lansat pe Mr. Marțian, un produs de curățare bio, unic pe piață, compus doar din uleiuri vegetale, 100% natural, care nu e cancerigen și nu are efecte secundare. Marțian a investit în această afacere cu care speră sa dea lovitura mondială.

Omul de afaceri Adrian Marțian, despre al cărui proces ciudat Clujust.ro a scris în exclusivitate mai multe articole, a inventat un detergent bio, care se produce în Spania. Afaceristul vrea să-l vândă în toată lumea.

Nu m-am gândit pur și simplu la bani, nu m-a interesat chestia asta. Am zis că vreau sa creez ceva care să nu dăuneze omenirii și să fie un lucru bun, benefic. Eu cred foarte mult în proiectul ăsta, dacă n-aș fi crezut atât de mult poate că nu m-aș fi implicat atât de mult”, a spus Adrian Marțian pentru cancan.ro

Adrian Marțian s-a plimbat prin toată lumea cu marțianul verde și a primit numai feed back-uri pozitive de la oamenii de afaceri. Asta l-a făcut să riște în noua afacere pentru care a și primit o ofertă de milioane de euro.

“Din Rusia, Kazahstan, Turcia, Germania, Italia, am primit feed back-uri pozitive. Eu fiind axat pe bio diesel, am avut niște prieteni chinezi cărora le făceam cadou din când în când o canistră de bio diesel. Mi-au cerut o mostră, le-am dat, și m-am trezit cu niște domni chinezi care au vrut să cumpere produsul ăsta de la mine. Văzând că sunt la început de drum, mi-au făcut o ofertă de câteva milioane de euro, nu chiar multe, dar cam câte degete avem la o mână. După ce omul a văzut că nu poate să mă înduplece, a venit cu altă ofertă, ca și cum ai pune două mâini. A fost tentant, sincer, nu sunt bani puțini, a dezvăluit omul de afaceri.

Noul produs are un logo cu o mascotă pe măsura proprietarului fabricii care îl produce.

Vedeți mai jos cât de bine curăță!

Vilă în Barcelona

Potrivit cancan.ro, Marțian deține un palat la câțiva kilometri de Barcelona, într-o zonă de coastă locuită, în principal, de milionari. De-a lungul drumului, și pe stânga, și pe dreapta, întâlnim porți în spatele cărora se ascund vile luxoase. Printre ele, si a lui Adrian Marțian. Locuiește pe un domeniu impresionant, iar priveliștea e de departe una care ne taie răsuflarea. La fiecare pas, inițialele lui Adrian Marțian ne amintesc că suntem la el acasă, ba chiar și piscina, reconstruită după propriile gusturi. De un an s-a mutat în spectaculoasa vilă unde are în curs de amenajare și o sală de cinema, saună umedă și uscată sau o sală de biliard.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns