fbpx

După 15 mai, în CA București nu se intră cu temperatură 37,5 sau mai mare. Jandarmii vor testa oamenii

Colegiul de conducere al Cuții de Apel București a adopat, în 11 mai, o hotărâre cu măsuri privind activitatea după data de 15 mai. Poate cea mai radicală dintre ele este testarea temperaturii tuturor care vor să intre în clădire de către jandarmi.

”Se interzice accesul în incinta instanței a persoanelor care prezintă simtomatologia ifectării cu virusul SARS-CoV-2. In acest scop, personalul jandarmeriei care asigură paza sediului instanței și supraveghează securitatea accesului în incintă, va testa cu ajutorul termoscannerelor justițiabilii, reprezentanțiii acestora, procurorii și avocații la intrarea în Palatul de Justiție și nu va permite accesul celor care prezintă temperatura 37,5 sau mai mare.

În cazul depistării unor astfel de situații, va fi încunoștințat președintele instanței, dar și președintele de complet, pentru a fi dispuse măsurile administrative sau judiciare corespunzătoare”, se arată în hotărâre.

De asemenea, jandarmii vor interzice accesul în clădire a persoanelor care nu poartă mască de protecție.

Hotărârea

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.00 MB]

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina