fbpx

Două hoațe minore fură pe rupte din gențile oamenilor în locuri publice din Cluj-Napoca

Mai mulți oameni s-au plâns pe Facebook, într-o singură zi, că au fost prădați de două hoațe minore, cu mult tupeu. O clujeancă a postat fotografii, în care una din ele se vede bine. Oamenii spun că sunt două hoațe vestite din cartierul Iris.

Clujeanca Adriana Silaghi a postat fotografii cu hoațele, însoțite de următorul mesaj: ”Cluj-Napoca, 29.07.19, ora 16,20. DOUĂ HOAȚE TINERE, BINE ÎMBRĂCATE, in statia de autobuze de pe str. Memorandumului, zona farmaciei Ducfarm! Mare atentie! Operează – fură si in magazinele Sora!”

Ulterior, femeia a povestit ce a pățit: ”in timp ce eu intram in farmacie, una din ele m-a imbrancit usor si si-a bagat mana pe sub bratul meu stang si mi-a furat telefonul din geanta. Apoi i l-a dat celeilalte. Nu au mai putut iesi din farmacie, deoarece o doamna le-a blocat in usa farmaciei si mi-a atras atentia. Hoata a lasat telefonul pe balustrada scarilor interioare. Au negat si su iesit din farmacie. M-am luat dupa ele si am reusit sa fac cateva poze. Apoi, doamna care le blocase in farmacie mi-a zis ca intentionat intrase si dansa deoarece le-a recunoscut. Fusesera la furat si in magazinele Sora. Dansa lucreaza acolo, intr-unul din micile magazine / buticuri de la parter.”

Comentariile la postare au curs din partea oamenilor care au fost furați de aceleași hoațe sau a căror copii au rămas fără bunuri:

”Acum de o jumatate de ora a incercat sa fure telefonul fetitei mele din geanta! Un pic mai in sus de sora! Saraca speriata, fugind a venit la mine la lucru!”, a scris o altă femeie.

”In statie la ExpoTransilvania mi-au furat din rucsacel portmoneul! Marti , saptamana trecuta pe la ora 14.30!”, a scris un bărbat.

Altcineva a scris că cele două acționează și in Parcul Central.

”Aveți grija! Ieri au încercat sa ii fure ghiozdanul soției. Mariana stătea cu o prietena pe banca in parc când a simțit ca se mișcă ceva. Ii dispăruse ghiozdanul. Doua dintre fete ii ziceau ca a fugit o doamna cu rucsacul ei. Mariana s-a uitat in jur și nu a văzut pe cineva fugind, dar a văzut un container albastru in spatele băncii, și când s-a uitat sub el, rucsacul era acolo, ca norocul cu toate in el. Cea care îl luase apucase doar sa îl ascundă.”

Un alt utilizator a povestit cum a fost prădat în Iulius Mall: ”Pe mine m-au urmatit din autobuz pana la intrarea in Iulius Mall, unde in usa rotativa mi-au deschis ghiozdanu si mi-au luat portofelul din el si au fugit. Am facut rost de filmarile de la Iulius si au ajuns la politie, insa acolo s-a terminat procesul, parea putin neinteresant sa fie rezolvat. In momentul in care m-am prezentat la politie mai era inca un caz asemanator, la Iulius, 2 fete descrise exact cum erau in filmarea din cazul meu, furase un telefon din geanta.”

”Mi-a furat geanta ,acum in piața Mihai Viteazul. Aveam acte, bani si accesorii”

”Au furat si in Outlet pe eroilor acum de o luna..”

Fata din imagini este și agresivă, un părinte reclamând că i-a fost lovită fetița, moment suprins de o cameră de supraveghere.: ”In data de 26 07 2019 pe str Memorandumului, a lovit-o și pe fetița mea și pe o prietena de ei și probabil or fi vrut sa le fure ceva după care au urcat in autobuzul 6”

”Vestitele hoațe din Auchan Iris”, a scris un clujean.

Oamenii așteaptă ca Poliția din Cluj-Napoca să ia măsuri.

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!