Acasă » ȘTIRI » Două absențe nemotivate ale unei judecătoare au fost anulate definitiv prin proces și își primește banii

Două absențe nemotivate ale unei judecătoare au fost anulate definitiv prin proces și își primește banii

O instanță civilă de la Curtea de Apel Brașov a respins apelul formulat de conducerea Curții de Apel Cluj împotriva sentinței prin care era anulată măsura prin care o judecătoare era pontată ca absentă nemotivat de la serviciu în două zile. Prin urmare, judecătoarea Adina Lupea va primi drepturile salariale aferente în sumă de 887 lei.

Soluția Curții brașovene: ”Respinge apelul formulat de catre apelanta Curtea de Apel Cluj împotriva sentintei civile nr. 680/MAS/18 aprilie 2017 pronuntata de Tribunalul Brasov, complet specializat în solutionarea litigiilor de munca si asigurari sociale, în dosar nr. 2707/117/2016. Obliga apelanta Curtea de Apel Cluj sa plateasca intimatei Lupea Adina Daria suma de 300 cu titlu de cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronuntata în conditiile art. 396 alin. 2 Cod procedura civila, astazi 20 octombrie 2017.”

Sentința menținută de curtea de apel prevedea: ”Anuleaza masura dispusa de catre pârâta Curtea de Apel Cluj, prin care reclamanta a fost pontata ca absenta nemotivat de la serviciu în luna aprilie 2016. Obliga pârâta Curtea de Apel Cluj la plata drepturilor salariale aferente a 2 zile din luna aprilie 2016, actualizate cu indicele de inflatie de la data scadentei pâna la data platii efective.”

Detalii despre acțiunea judecătoarei Lupea mai jos.

Judecătoarea Lupea-Aghiniță a dat în judecată Curtea de Apel Cluj pentru anularea a două absențe

Comments

comentarii

Lasă un răspuns