fbpx
sursa foto epochtimes-romania.com

Ditamai grupul infracțional care mergea cu nașu’ pe tren, prins de poliție

Polițiștii de la Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au destructurat un grup format din 13 persoane, cu vârste între 14 și 61 de ani (!), care obișnuiește să meargă cu nașu’ la București.

Sub titlul bombastic, cu virgulă între subiect și predicat, ”O ÎNȚELEGERE ILEGALĂ PENTRU A CIRCULA CU TRENUL FĂRĂ BILET, SE POATE TRANSFORMA ÎNTR-UN DOSAR PENAL!”, IPJ Cluj ne-a trimis următorul comunicat de presă:

”La data de 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu sprijinul organelor de control C.F.R., au identificat un grup de persoane care călătorea fără respectarea prevederilor legale pe mijloacele de transport feroviar.

Astfel, pe trenul care circulă pe relația Bucureşti Nord – Cluj-Napoca a fost depistat un grup format din 13 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 61 de ani, din județele Gorj și Cluj-Napoca, fără bilete sau legitimații de călătorie.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, cei în cauză ar fi avut o înțelegere cu personalul cu atribuții de control cu privire la facilitarea călătoriei cu un preţ mai mic, fără a li se elibera legitimaţii de călătorie, iar această situație s-ar fi repetat și în alte rânduri, fiind o cursă regulată pentru cei depistați.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități ilicite desfășurată de persoanele în cauză.”

În textul comunicatului nu regăsim care sunt faptele penale unde ar putea fi încadrați cei vizați. Din câte știm, dacă circuli fără bilet, primești amendă.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!