Acasă » ȘTIRI » Dezinsecție în Palatul de Justiție Cluj. Vedeți când se întrerupe activitatea!
Palatul de Justiție Cluj

Dezinsecție în Palatul de Justiție Cluj. Vedeți când se întrerupe activitatea!

Biroul de informare și relații publice al Curții de Apel Cluj a transmis printr-un comunicat că urmează o acțiune de dezinsecție în toate încăperile din Palatul de Justiție, astfel că activitatea va fi oprită.

”În data de 19 mai 2017, începând cu ora 1430, se va desfăşura la sediul Curţii de Apel Cluj şi al instanţelor arondate (Tribunalul Cluj, Judecătoria Cluj-Napoca şi parchetele de pe lângă acestea), o acţiune de dezinsecţie a tuturor încăperilor.

Astfel, începând cu ora 1430, activitatea la Curtea de Apel Cluj va fi întreruptă întrucât, conform normelor de securitate şi sănătate în muncă şi P.S.I., după dezinsecţie, nu este recomandată pătrunderea în încăperi  până a doua zi după această acţiune.”, se arată în comunicat.

De asemenea, biroul de relații publice al Curții a anunțat că ”în perioada 18-19 mai 2017 la Arhiva civilă a Curţii de Apel Cluj se zugrăveşte, iar în data de 19 mai 2017 nu va fi program cu publicul. Ne cerem scuze pentru accesul îngreunat.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina