fbpx
Daniel Tămaș

Daniel Tămaș a câștigat la Tribunal anularea Hotărârii de Consiliu Județean privind destituirea lui

Daniel Tămaș a câștigat la Tribunalul anularea Hotărârii de Consiliu Județean privind destituirea lui din funcția de director geenral al Direcției de Protecție a Copilului Cluj.

Daniel Tămaș, susținut de PSD la numirea în funcție, a câștigat o bătălie importantă împotriva președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, între cei doi fiind o rivalitate arhicunoscută.

O instanță de la secția mixtă de contencios administrativ și fiscal de la Tribunalul Cluj i-a admis în parte acțiunea lui Tămaș împotriva Consiliului Județean.

Soluția pe scurt:

”Admite exceptia de nelegalitate a prevederilor art. 26 din Anexa 1 la Hotararea Consiliului Judetean nr. 26/29.01.2016, invocata de reclamant, si pe cale de consecinta:

Admite in parte actiunea formulata in dos. nr. 4673/117/2017 de reclamantul Tamas Daniel Claudiu, in contradictoriu cu paratii Județul Cluj si Consiliul Județean Cluj, avand ca obiect anulare act administrativ.

Admite actiunea formulata in dos. nr. 4791/117/2017 de reclamantul Prefectul Județului Cluj in contradictoriu cu paratii Consiliul Judeean Cluj si Tamas Daniel Claudiu,, avand ca obiect anulare act administrativ.

Anuleaza Hotararea Consiliului Judetean Cluj nr. 46/2017 privind stabilirea calificativului final de evaluare a performantelor individuale ale reclamantului T D C pe anul 2016.

Anuleaza Hotararea Consiliului Judetean Cluj nr. 50/2017 privind eliberarea reclamantului Tamas Daniel Claudiu din functia de director general al D G A S P C Cluj

Respinge ca ramase fara obiect petitele accesorii deduse judecatii in dos. nr. 4673/117/2017 de reintegrare a reclamantului Tamas Daniel Claudiu in functia publica deținuta si de obligare a paratilor Judetul CLUJ si Consiliul Judetean CLUJ la repararea pagubelor cauzate, respectiv plata drepturilor salariale majorate, indexate si actualizate, precum si celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul.

Obliga paratii Judetul Cluj si Consiliul Judetean Cluj la plata in favoarea reclamantului Tamas Daniel Claudiu  a sumei de 5412 lei cu titlu de cheltuieli de judecata.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, calea de atac urmand a fi depusa la Tribunalul Cluj, Sectia mixta de contencios administrativ si fiscal, de conflicte de munca si asigurari sociale.

Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei azi, 4 iunie 2019.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina