Acasă » ȘTIRI » Dacă ar fi primar, prefectul Vușcan ai interzice Untold în centrul municipiului

Dacă ar fi primar, prefectul Vușcan ai interzice Untold în centrul municipiului

Prefectul Gheorghe Vușcan a declarat într-o conferință de presă că dacă s-ar decide la prefectură autorizația pentru desfășurarea festivalului Untold în centrul municipiului, aceasta nu s-ar emite.

Întrebat cu privire la zgomotul pe care îl produce Untold și numeroasele sesizări de anul trecut ale oamenilor și ale Spitalului de Copii, prefectul Gheorghe Vușcan a declarat: ”Am primit numeroase sesizări din partea cetățenilor. Am făcut verificări la fața locului, s-a semnalat depășirea nivelului de zgomot în zonă, am trimis echipe specializate de la Direcția de Sănătate Publică. Atât putem face. Am trimis adrese către autoritățile locale. Avizul pentru acest festival și-l asumă Primăria Cluj-Napoca. Dacă noi am decide, probabil am lua altă măsură. Asta a fost decizia primăriei CLuj-Napoca și noi o respectăm. Alți oameni sunt bucuroși, își închiriază apartamentele și pleacă într-o frumoasă vacanță. În alte țări nu se întâmplă un asemenea festival în interiorul orașului. În lumea civilizată are un loc potrivit.”

Festivalul Untold are loc pe Cluj Arena și în Parcul Central.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina