fbpx

Curtea a stabilit taxe judiciare de timbru de 370.000 lei în procesul USAMV vs. Tower

Curtea de Apel Cluj a stabilit, în 21 martie, taxe judiciare de timbru însumate de 370.000 de lei pentru apelul din procesul în care Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a cerut anularea contractului de asociere cu firma Tower.

Instanța Curții de Apel Cluj a impus USAMV și firmei Sterling Business Center (fosta Tower Business Center) plata unor taxe judiciare de timbru piperate, în funcție de valoarea contractului pentru care se cere anularea.

”Stabileste în sarcina apelantei USAMV obligatia de a face dovada achitarii unei taxe judiciare de timbru în cuantum de 48.498,61 lei, sub sanctiunea anularii cererii de apel ca nelegal timbrate. Emite o adresa catre apelanta USAMV, solicitându-i sa precizeze sumele reactualizate aferente petitelor 9, 10 si 11, pentru perioada 25.01.2011 – 20.01.2017, în scopul stabilirii taxei judiciare de timbru aferente acestor capete de cerere.

Stabileste în sarcina apelantei SC Sterling Business Center SRL obligatia de a face dovada achitarii unei taxe judiciare de timbru în cuantum de 321.195,30 lei, sub sanctiunea anularii cererii de apel ca nelegal timbrate.”, se arată în soluția în instanței.

Următorul termene de judecată va fi în 10 aprilie. În proces, mai sunt pârâte firmele Clark International (fosta Tower SRL) și Sterling Business Development, ambele fiind în insolvență.

Amintim că în primă instanță, Tribubalul Specializat Cluj a admis în parte acțiunea USAMV pentru rezilierea contractului de asociere în participaţie din data de 20 aprilie 2007, prin care universitatea punea la dispoziție terenul de pe Calea Florești pentru construirea unor blocuri, iar societatea trebuia să predea universității un hotel.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns