fbpx

Curier de 69 de ani, bătut în scara unui bloc din Cluj-Napoca pentru că a livrat o somație

Un pensionar care își rotunjea veniturile prin activitate de curierat a fost bătut crunt în scara unui bloc din Cluj-Napoca de către un bărbat căruia i-a livrat o somație de întrerupere a energiei electrice. Incidentul a fost suprins de camera de supraveghere din scară. Agresorul este de negăsit.

Potrivit BZC.ro, curierul i-ar fi dus bărbatului agresiv o somație de întrerupere a energiei electrice. Bătrânul de 69 de ani este pensionar și își rotunjea veniturile livrând facturi.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Cercetările au fost demarate din oficiu la data de 23 iunie a.c., urmare a acestor imagini, ulterior fiind identificate și audiate persoanele implicate.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.

În continuare se derulează investigații sub coordonarea directa a procurorului de caz, în vederea administrării probatoriului și tragerea la raspundere penala a autorului.”, a transmis IPJ Cluj.

Agresorul a fost citat de mai multe ori la Poliție, dar nu s-a prezentat, fiind de negăsit. De precizat, că victima abia a dorit să depună plângere.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina