fbpx
Acasă » ȘTIRI » Cum s-a chinuit un hoț să spargă casa de marcat cu scaunul într-un magazin din Cluj-Napoca

Cum s-a chinuit un hoț să spargă casa de marcat cu scaunul într-un magazin din Cluj-Napoca

Un hoț a fost surprins în acțiune de camerele de supravegere ale unui magazin din Gara Cluj-Napoca, de unde a plecat cu țigări și bani de peste 4.000 de lei. De cum intră, hoțul ia în mână în scaun și începe să lovească casa de marcat. Renunță, dar se întoarce cu forțe proaspete și reușește în cele din urmă să ajungă la bani.

”La data de 12.12.2018, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, Biroul Județean de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați prin intermediul dispeceratului Poliției municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că la un magazin amplasat în complexul stației CFR Cluj-Napoca, în fosta clădire a stației de scurt parcurs, s-a activat alarma de securitate.

În urma deplasării la fața locului s-a constat faptul că unul din geamurile exterioare ale magazinului era spart, din incintă fiind sustrase mai multe bunuri.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat suspectul  furtului în persoana unui bărbat, de 33 ani, din comuna Baciu, jud. Cluj, care a sustras bunuri și bani în valoare totală de aproximativ 4.200 lei.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul fiind reținut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina