fbpx
Momentul prinderii

Cum a fost prins bărbatul care și-a ucis fiul de 8 ani. A fost dus cu SMURD-ul FOTO/VIDEO EXCLUSIV

Bărbatul de 47 de ani din Cluj, acuzat că și-a ucis fiul de 8 ani, a fost prins în satul Filea de Jos după ce a fost observat de un tânăr de 17 ani care a strigat la polițiștii ce erau în zonă. Reporterul CLUJUST a suprins momentul în care tatăl criminal a fost prins.

După o zi de căutări pe dealurile din zona Filea – Lita, Gyorgy Takacs a fost prins chiar la marginea drumului județean 107R, în satul Filea de Jos. În jurul orei 19.30, mai multe echipaje de jandarmi și poliție se retrăgeau din zonă, urmând să vină următorul schimb pentru a reîncepe căutările. Mai rămăseseră echipaje de la Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției, care au și intervenit și l-au prins pe fugar. Aceștia au fost alertați de un tânăr de 17 ani care era în fereastra casei și l-a văzut pe suspect, care era dezbrăcat la bustul gol. ”Am strigat la el bă! și el s-a oprit un pic. Erau doi polițiști care vorbeau și am strigat la ei, iar unul a scos pistolul și a strigat stai că trag! Bărbatul acela nu a fugit, ci s-a predat”, ne-a povestit tânărul din Filea de Jos.

Polițiștii l-au țintuit la pământ și au chemat un echipaj SMURD căci bărbatul avea tăieturi la mâini și pe abdomen. Starea lui nu era gravă, dovadă că a intrat pe picioare în autospeciala SMURD ajunsă la fața locului și a primit îngrijiri medicale. Ulterior, a venit o altă autospecială SMURD, iar Takacs Gyorgy a fost mutat în aceasta, având o perfuzie. La fața locului au fost prezenți și șefii IPJ Cluj, Ciprian Rus și Contantin Ilea. Un sprijin important în prinderea figarului au oferit și ofițerii SRI.

O dubă a Poliției cu ”mascați” a escortat autospeciala care l-a dus pe bărbatul acuzat de omor. Acesta va fi prezentat pentru mandat de arestare preventivă.

Amintim că băiatul ucis prin înjunghiere a fost găsit în această dimineață pe bancheta mașinii tatălui pe marginea drumului. Cei doi erau căutați de două zile, iar polițiștii spun că bărbatul a circulat în zona Filea – Lita. Se pare că motivul crimei a fost gelozia după ce ar fi văzut-o pe fosta soție cu concubinul. Acest caz va rămâne în istorie ca unul dintre cele mai șocante din România.

Mașina în care a fost găsit trupul băiatului

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina